Veckosallad

Här kommer receptet på veckosallad.

Koka upp ½ dl socker, 3/4 dl vinäger (jag använder äppelcidervinäger) och 1 Dl rapsola. Låt svalna.
Strimla eller riv 500 G vitkål, 500G morot, en liten purjo och en röd paprika.
Häll över lagen på salladen. Förvara i tättslutande burk i kylen. Håller en vecka i kylen. Därav namnet veckosallad.

                             

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för receptet!! :) Den lät väldigt god måste jag säga! Får prova den sen när jag har slutat med måltidsersättningarna :)

2010-02-28 @ 13:27:23
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0